neveikia lrt.lt archyvas, televizija

S
  • 3 Bal '12

xubuntu-restricted-extras ir codecai w-32, avifile, gstremer įdiegta. Lrt.lt archyvo nerodo, nėra net įjungimo mygtukų. Ubuntu 10,04 ,10,10 veikdavo. Dabar neveikia naudoju xubuntu 11,10. Pidgin neaktyvus skambinti balsu.

S
  • 3 Bal '12

Ne, televizija>kalendorius>diena (kovo 24). Atsisiuntus rodo. Su flash rodo tiesiogiai o su ms (windows) nerodo.

A
  • 3 Bal '12

@sat rašė:
xubuntu-restricted-extras ir codecai w-32, avifile, gstremer įdiegta

Ir "bad" pluginai sudiegti?

sudo apt-get install gstreamer0.10-plugins-bad

Dėl "0.10" nesu tikras, gal pas tave kitoks (manau per software center pasitikrinti galima)

S
  • 4 Bal '12

Gstremer-bad įdiegta. Radio tiesiogiai negalima irgi klausyti nėra paleidimo mygtukų, bet paspaudus paleisti grotuve veikia, fonoteka irgi veikia. Apocalipso matau naudoji ubuntu 11,10, parašyk kas pas tave įdiegta. Manau kad sugadina restricted-extras, paleidus live-cd paleidimo myktukai yra.

D
  • 4 Bal '12

Pas mane restricted-extras sudiegta, bet veikia lrt jūsų nuoroda.

A
  • 4 Bal '12

@sat rašė:
Apocalipso matau naudoji ubuntu 11,10, parašyk kas pas tave įdiegta

Realiai Fedora, Ubuntu ant šio kompo kaip testavimui tik (VirtualBox). Bet restricted jame nėra sudiegti, VLC taip pat nėra. Kad rodytų sudiegiau tik gstreamer0.10. Šiaip gal pridiegiai daug ir naršyklėje koks blogas nusidefaultino:
Jei chroma naudoji mėginčiau per chrome://plugins/ išmetinėti ko nereikia. Firefox defaultus berods galima nusistatyti Preferences->Applications lange. Ten berods reikia Windows Media Video kaitalioti.
Šiaip dar patarčiau sudiegti Totem su visais pluginais jei neturi, jis berods pas mane abiejuose sistemose gyvena.

S
  • 9 Bal '12

Ačiū už bandymą padėti, kažkur nuplaukė ubuntu patobulinimai nuo 10,04 ne į tą pusę, jau ir 10,04 vesijoje matėsi kad pulse audio klaida, alsa veikia daug geriau. Įdiegiau baltix su 10,04 lts viskas veikia ir skype nedaug keisti reikėjo (pašalint pulseaudio). Nors skype yra blogis (Hakim), bet bejos kol kas negalima google talk dar ne populiarus.